Neuzen in de Rosse buurt

Neuzen in de Rosse buurt

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Denk jij alles te weten van wat misschien wel de meest gezellige wijk in Amsterdam is? Ben jij een echte kenner van de Wallen? Ga dan nu Neuzen in de Rosse Buurt en laat je kennis gelden!

We beginnen deze speurtocht met het maken van teams. Elk team krijgt vervolgens een rijk geïllustreerd programmaboekje, vragenlijst, instructie en een flinke aanmoediging. De vragen zullen gaan over ons eigen Chinatown, de Zeedijk, het oudste homocafé,  het Waterlooplein en natuurlijk de roze olifant! Serieuze en grappige vragen wisselen elkaar in rap tempo af.

Als iedereen de vragen heeft beantwoord verzamelen we in een uniek Amsterdams cafe voor een welverdiende consumptie uit de Hollandse bar. Jullie spelbegeleiding zal de vragen nakijken en daarna met de spannende uitslag komen. De uiteindelijke winnaar gaat bovendien met een leuke prijs naar huis.

Gelukkig is deze speurtocht in het Oude Centrum en de Rosse Buurt niet alleen serieus maar wordt er ook flink gelachen. Misschien krijgen sommige deelsnemers zelfs wel rode oortjes!

Start en eindpunt van deze tour is het Beursplein (Nabij de Dam en de Bijenkorf – 1.5 minuut van het Centraal Station)

Inclusief
*Spelbegeleiding
*Materiaal
*Consumptie
*Prijs voor de winnaars

Prijs: 18,50 p.p. incl. btw.
Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 3 uur

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
roze olifant amsterdam, ROSSE BUURT, de roze olifant amsterdam