CSI Amsterdam Puzzeltocht

CSI Amsterdam Puzzeltocht

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Verken het oude Amsterdam als CSI-rechercheur tijdens onze puzzeltocht in Amsterdam! Leuk groepsuitje met uw vrienden of het bedrijf in Amsterdam!

In een stad die bekend staat om haar openheid, een stad waar alles kan en niks moet is niet altijd wat het lijkt. Er is een moord gepleegd op een bekende vastgoedhandelaar en oude bekende van de politie. U wordt verdeeld in teams en aan de hand van aanwijzingen die de daders achterlaten, moet het team proberen de puzzel in elkaar te schuiven. Gewapend met moderne technieken gaan jullie op zoek naar alle aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van de moord. Het team die aan het einde de meeste aantal aanwijzingen heeft weten te vinden en de aanwijzingen op waarde heeft weten te waarderen en die zo de moord heeft kunnen oplossen heeft gewonnen.

Aan het begin wordt de groep in verschillende teams verdeeld, die tegen elkaar gaan strijden.
Elk team krijgt een recherchekoffertje mee die nodig is bij het vervullen van de opdrachten, het achterhalen van de locaties en het ontdekken van aanwijzingen die uiteindelijk leiden tot het ontrafelen van het mysterie en het oplossen van de moord.

In het koffertje zit onder andere een navigatiesysteem, een telefoon, een fototoestel en meer. Aan het einde komt de groep weer bij elkaar voor een drankje en de prijsuitreiking.

Prijs: € 25,00 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur:  3 uur
Minimaal aantal personen: 8  (max. 500)
Begeleiding: Inclusief