Heineken Experience Arrangement (vanaf 15 personen)

Heineken Experience Arrangement (vanaf 15 personen)

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Bekijk hier ons Amsterdam Experience Arrangement in Amsterdam! Het ideale ‘groepsuitje Amsterdam’.

Altijd al eens in de voetsporen willen treden van Freddy Heineken? Met onze Amsterdam Experience kan dat! Wij (ont)voeren u mee naar de Heineken Experience!

Dit arrangement staat garant voor Amsterdamse gezelligheid! De Heineken Experience staat als eerste op het programma deze dag. Wij verwelkomen u op deze 4 verdiepingen en 18 attracties tellende voormalige bierbrouwerij. Hier ziet, hoort, ruikt, proeft en geniet u van niets anders dan Heineken! Door de vele interactieve ervaringen, wordt u onder gedompeld in een wereld van gerst, hop en gist. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen bier te bottelen. En als klap op de vuurpijl, staan er een paar heerlijke koude biertjes voor u klaar. Een beter begin van deze dag kunnen wij ons niet bedenken!

Om na deze unieke ervaring even gezellig na te kletsen, zal er een borrelboot voor u klaar liggen. Tijdens deze privévaart, zal onze schipper u meenemen langs de prachtige grachten die Amsterdam rijk is. Natuurlijk zorgen wij voor een natje en een droogje. Alle drankjes vanuit de Hollandse bar (bier, wijn en fris) zijn namelijk inclusief! Ook zullen er wat knabbelhapjes voor u klaarstaan. Na deze 1,5 uur durende vaart zal de schipper jullie afzetten bij ons Amsterdamse restaurant.

In een typisch Amsterdamse en ongedwongen sfeer, zal er een ovenheerlijk 3-gangen menu voor u worden geserveerd. Hierbij heeft u de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een verrassend verrassingsdessert! Beginnen jullie maagjes al te knorren? Nadat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten, wordt u door onze gidsen opgehaald voor een sfeervolle wallentour, jordaantour of kroegentocht; aan u de keuze! De kleinste straatjes, hofjes of gezelligste bruincafés worden bezocht, onder leiding van onze gezellige maar professionele gidsen.

Kortom; dit programma is zeer geschikt als bedrijfsuitje, of gewoon met vrienden of familie!

Voorbeeldprogramma
15:00 Heineken Experience
16:30 borrelboot
18:00 3 gangen diner
20:00 Keuze uit: kroegentocht, wallentour of jordaantour 22:00 einde

Inclusief
*2x consumptie bij de Heineken Experience
*Onbeperkt Hollandse Bar (bier,fris,wijn) tijdens de borrelboot
*Compleet 3 gangen diner (met verschillende keuzes!)
*Professionele gids tijdens de tour in Amsterdam
*Uw gewenste dag & tijdstip boeken
*BTW

Prijs: € 90,00 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 7 uur
Minimaal aantal personen: 15

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
heineken rondleiding, rondleiding heineken, rondleiding bierbrouwerij heineken, heineken brouwerij rondleiding, heineken excursie, rondleiding heineken brouwerij, heineken rondleiding amsterdam