Walking Dinner Amsterdam (vanaf 8 pers.)

Walking Dinner Amsterdam (vanaf 8 pers.)

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Een Amsterdams uitje met een 100% succes garantie? Tijdens ons walking dinner Amsterdam wandelt u onder begeleiding van onze gezellige gidsen dwars door de bruisende Jordaan, het oude centrum en de Rosse Buurt van Amsterdam!

Wij nemen u vanavond mee naar drie fantastische restaurants waar u gaat genieten van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Tussen de gangen door vertellen onze gidsen u leuke Amsterdamse verhalen en typerende anekdotes.

Wij adviseren altijd rond 17:00 of 18:00 uur te starten met deze culinaire stadswandeling in Amsterdam. De tour vertrekt normaal gesproken vanaf het Beursplein in Amsterdam, 1.5 minuut van het Centraal Station. Deze wandeltocht zal hier ook in de buurt eindigen.

Deze culinaire wandeling in Amsterdam is een ideaal programma voor een dagje uit met uw collega’s, zakelijk partner event, vrienden of als familieuitje.

Inclusief
– compleet 3 gangen diner
– keuze a la carte & a la minute (verschillende gerechten)
– professionele gidsen
– culinaire wandeling Jordaan, Oude Centrum en Rosse Buurt
– garantie op een gezellige avond
– BTW

Prijs: € 60,00  p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur: 3,5 uur
Minimaal aantal personen: 8
 
Wist u trouwens ook dat wij een floating dinner aanbieden? U vaart dan met onze gidsen over de mooie Amsterdamse grachten en leggen wij bij 3 verschillende restaurants aan.

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
walking dinner amsterdam, running dinner amsterdam, hap en stap amsterdam, walking diner amsterdam, hap en stap tour amsterdam, running diner amsterdam