Walking Dinner Amsterdam (vanaf 8 pers.)

Walking Dinner Amsterdam (vanaf 8 pers.)

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Ervaar een onvergetelijk Amsterdams avontuur met onze gegarandeerd succesvolle walking dinner tour. Onder begeleiding van onze enthousiaste gidsen verkent u de levendige straten van de Jordaan, het historische centrum en de beroemde Rosse Buurt van Amsterdam. Laat u verrassen door de rijke geschiedenis en het bruisende karakter van deze iconische wijken terwijl u geniet van heerlijk eten en boeiende verhalen.

Gedurende de avond bezoekt u drie voortreffelijke restaurants waar u kunt genieten van een uitgebreid voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Terwijl u zich tegoed doet aan culinaire hoogstandjes, delen onze gidsen fascinerende Amsterdamse anekdotes en boeiende verhalen, waardoor u een dieper inzicht krijgt in de lokale cultuur en tradities.

Wij raden aan om rond 17:00 of 18:00 uur te beginnen met deze smakelijke stadswandeling, die normaal gesproken start vanaf het levendige Beursplein, op slechts anderhalve minuut lopen van het Centraal Station. De tour eindigt in dezelfde buurt, waardoor u gemakkelijk uw weg terug kunt vinden na een avond vol culinaire ontdekkingen.

Deze culinaire wandeling door Amsterdam is niet alleen perfect voor een gezellig uitje met collega’s, zakelijke partners, vrienden of familie, maar biedt ook een unieke manier om de stad te ervaren en te genieten van haar diverse culinaire scene. Maak van uw volgende bezoek aan Amsterdam een onvergetelijke en smakelijke ervaring met onze walking dinner tour!

Inclusief
– compleet 3 gangen diner
– keuze a la carte & a la minute (verschillende gerechten)
– professionele gidsen
– culinaire wandeling Jordaan, Oude Centrum en Rosse Buurt
– garantie op een gezellige avond
– BTW

Prijs: € 62,50  p.p. (incl. BTW) * vraag altijd een offerte op maat aan
Tijdsduur: 3,5 uur
Minimaal aantal personen: 8

Wist u trouwens ook dat wij een floating dinner aanbieden? U vaart dan met onze gidsen over de mooie Amsterdamse grachten en leggen wij bij 3 verschillende restaurants aan.

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
walking dinner amsterdam, running dinner amsterdam, hap en stap amsterdam, walking diner amsterdam, hap en stap tour amsterdam, running diner amsterdam, https://www rondleidingamsterdam nl/amsterdam/stadswandeling/walking-dinner-amsterdam-running-diner-amsterdam/