Ik Hou van Holland Diner uitje Amsterdam

Ik Hou van Holland Diner uitje Amsterdam

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Stap binnen in ons sfeervolle restaurant, gelegen in het hart van Amsterdam, waar jullie worden verwelkomd voor een onvergetelijk avondje uit. Laat je smaakpapillen verwennen met een verrukkelijk driegangendiner dat zorgvuldig is samengesteld om aan al je culinaire wensen te voldoen. Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, staat jullie een avond vol plezier en uitdagingen te wachten onder leiding van onze enthousiaste quizmaster.

Onder begeleiding van onze bevlogen quizmaster zullen jullie deelnemen aan het populaire spelprogramma ‘Ik hou van Holland Quiz’, waarbij jullie kennis van ons kikkerlandje op de proef wordt gesteld. Elke ronde heeft een eigen thema, variërend van algemene kennis tot muzikale uitdagingen die jullie zangtalent op de proef zullen stellen. Spanning en hilariteit zijn gegarandeerd terwijl jullie strijden om de titel van beste Hollandkenner.

Aan het einde van de avond zal duidelijk worden welk team zich als winnaar mag kronen en welk team met opgeheven hoofd maar zonder prijs naar huis gaat. Naast de eeuwige roem wacht het winnende team een leuke verrassingsprijs als beloning voor hun prestaties. Bereid je voor op een avond vol gezelligheid, competitie en culinaire verwennerij tijdens ons Ik hou van Holland Quiz uitje en dinerspel in Amsterdam!

Prijs: € 69,50 (incl. btw.)
Tijdsduur: 3,5 uur
Minimale aantal personen: 10