IJskoud Arrangement Winteruitje Amsterdam

IJskoud Arrangement Winteruitje Amsterdam

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Bent u op zoek naar een ijskoud winter arrangement in Amsterdam? Bekijk hier dan het meest complete winteruitje van Amsterdam! (Niet alleen in de winter, maar ook het gehele jaar te boeken).

16.00 – 17.30 Wintervaart met glühwein
Om te beginnen nemen we u mee op een klein bootje door de winterse grachten. De niet dichtgevroren dan, een ijsbreker kost te veel organisatie. U warmt, indien nodig, uw handen aan lekkere warme glühwein en de schipper leidt u door grachten en grachtjes, onder bruggen en brugjes (buk en denk aan uw rugjes) en langs bekende en onbekende plekjes van de oude stad. Ook is er nog een gids aan boord die u op temperatuur kan houden met interessante verhalen die deze plekken en andere dingen oproepen.

17.30 – 18.30 Warme Wallen Wandeling
Na de wintervaart kunt u uw voeten, mochten ze per ongeluk weer aan de koele kant zijn, opwarmen op de Wallen met de WWW, de Warme Wallen Wandeling. Uw gids maakt een stadswandeling met u en leidt u langs de ramen – LANGS de ramen: de gids telt de leden van uw groep na ieder rood verlicht venster – waar de dames zonder truien, jassen en mutsen hun werk uitvoeren (tenzij de klant die winterse kledij juist wenst). Uw gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en de Wallen (los van de dames onlosmakelijk verband houdend) en laat u genieten van de vele monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en de Amsterdamse Chinatown.

18.30 – 19.15 Alleen als ie ijs- en ijskoud is…!
Wij nodigen u uit het XtraCold Ice Café te betreden. Dit is een wel heel bijzonder café, waar ALLES ijs- en ijskoud gedronken wordt, ook door minder koele types. Niet alleen de consumpties worden onder het vriespunt gehouden, nee, ook de muren en een groot gedeelte van de inventaris inclusief de glazen zijn gemaakt van ijs! Let wel: u bevindt zich niet in een reclamefimpje, zelfs niet van Iglo.. Ook zal er geen Titanic op u af komen.
Kijk om u heen en bewonder het fraaie interieur, dat heel cool door Jan des Bouvrie is ontworpen. Bent u al ontdooid? Neem dan gerust een ijskoud extracold biertje of een borrel, mèt ijs!

19.30 – 21.30 Diner
Na de ijsborrel nemen wij u mee naar het Rembrandtplein, waar u weer op voor de gelegenheid gewenste temperatuur kunt komen in een speciaal geselecteerd restaurant. U kunt zich te goed doen aan een uitgebreid driegangenmenu naar keuze.

Inclusief
– Privéboot
– Ontvangst met glühwein
– Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
– Luxe gemengde noten en zoute roomboterkoekjes
– Bediening aan boord
– Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
– Entreetickets Icebar
– 2 shots in een glas van ijs
– Uitgebreid driegangendiner naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: € 80,00 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur: 5,5 uur (incl. pauze)
Minimaal aantal personen: 15  (max. 500)
Begeleiding: Privegids