Jordanese Smartlappen Tocht

Jordanese Smartlappen Tocht

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Herleef de nostalgie van Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti met hun tijdloze liederen tijdens onze onvergetelijke Jordanese Smartlappen wandeltocht in Amsterdam! Deze klassieke Amsterdamse smartlappen zijn bijna bij iedereen bekend en tijdens dit groepsuitje gaan we ze samen zingen en genieten van elkaars gezelschap in de gezellige sfeer van de Jordaan.

Ons arrangement begint in het bruisende hart van Amsterdam, het Beursplein aan het Damrak. Vanaf daar leidt onze ervaren gids u door de pittoreske straatjes van de Jordaan naar een van de meest sfeervolle cafés van Amsterdam. Onderweg deelt de gids boeiende Amsterdamse verhalen en anekdotes om de wandeling nog levendiger te maken. Bij het café aangekomen starten we met een drankje (of twee) om onze stembanden te smeren en in de juiste stemming te komen. Vervolgens begint het echte werk, waarbij onze accordeonist de smartlappen ten gehore brengt. Iedereen ontvangt een tekstboekje (dat u ook mee naar huis mag nemen voor een nostalgische herbeleving) en we zullen zien wie het mooist zingt! Voor wie de herinnering wil bewaren, bieden we de mogelijkheid om de zangkunsten op te nemen op CD, die later thuis wordt bezorgd.

Dit is absoluut een van onze meest gezellige en memorabele uitjes in Amsterdam, waarbij u niet alleen kunt genieten van de muziek, maar ook van de warme sfeer en het gezelschap van uw medezangers.

Prijs: € op aanvraag
Tijdsduur: 3,5 uur
Minimaal aantal personen: 15  (max. 500)
Begeleiding: Privegids

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
jordanese liedjes, jordaantocht, smartlappen amsterdam, smartlappen liedjes, jordaan tocht, jordaanse boot, amsterdamse smartlappen