Jordanese Smartlappen Tocht

Jordanese Smartlappen Tocht

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti…en de liedjes van welleer! Wie kent ze niet? Deze bekende Amsterdamse smartlappen kan iedereen wel bijna mee zingen, toch?! En dat is precies wat wij tijdens de Jordanese Smartlappen wandeltocht gaan doen.. lekker gezellig met elkaar op pad tijdens dit groepsuitje in Amsterdam!

Wij beginnen dit arrangement in hartje Amsterdam namelijk het Beursplein aan het Damrak. Vanaf dat punt wandelt u samen met een gids dwars door de Jordaan op weg naar één van de gezelligste cafétjes van Amsterdam. Gaandeweg de tocht vertelt de gids u Amsterdamse verhalen en anekdotes. Bij het café aangekomen beginnen wij met een drankje (of twee) om onze stembanden te smeren.. en er even goed in te komen. Daarna gaat het pas echt beginnen en laten wij onze accordeonist aanvangen met de smartlappen. Iedereen krijgt een tekstboekje uitgedeeld (deze mag u ook meenemen naar huis om het nog eens dunnetjes over te doen).. Wie zingt er het mooist? Om dat thuis nog eens terug te beluisteren is er de mogelijkheid om de zangkunsten te laten opnemen op CD. Deze krijgt u later thuisgestuurd.

Éen van onze gezelligste uitjes in Amsterdam

Prijs: € 33,59 p.p. (ex. BTW)
Tijdsduur: 3,5 uur
Minimaal aantal personen: 15  (max. 500)
Begeleiding: Privegids

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
jordanese liedjes, jordaantocht, smartlappen amsterdam, smartlappen liedjes, jordaan tocht, jordaanse boot, amsterdamse smartlappen