Amsterdamse Inburgeringscursus

Amsterdamse Inburgeringscursus

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Groepsuitje Amsterdam De Amsterdamse Inburgeringscursus; de naam zegt het al! Aan het eind van dit arrangement bent u een totaal ingeburgerd Amsterdammer en kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Maar Amsterdammer wordt je natuurlijk niet zomaar; daar moet je echt wel wat voor doen! Dit arrangement begint met een wandeling in de bekendste en misschien wel gezelligste Amsterdamse volksbuurt; namelijk de Jordaan. Tijdens deze wandeltocht loopt u samen met één van onze gidsen dwars door de Jordaan. Onderweg wordt er natuurlijk ook gestopt en zal de gids de verhalen vertellen die u als Amsterdammer zou moeten kunnen en kennen.

In een echte Amsterdamse kroeg aangekomen, krijgt u van een echte Amsterdammer een heus en ware Inburgeringscursus. U leert hoe u moet mopperen, praten en zingen op z’n Amsterdams. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Na deze spoedcursus gaat u onder leiding van onze accordeonist de bekende Amsterdamse smartlappen zingen. Daar wordt natuurlijk een hoop gelachen! Kortom; succes verzekerd.

Inclusief
–  gezellige begeleiding
– certificaat ‘echte Amsterdammer’
– garantie op een gezellig uitje

Prijs: € 40,00 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur: 3 uur
Minimaal aantal personen: 15 (max. 250)
Begeleiding: Privegids

Rondleiding Amsterdam is de website voor uw:
inburgeringscursus amsterdam, inburgeringscursus