Borrelen, Bikken & Brullen (vanaf 10 personen)

Borrelen, Bikken & Brullen (vanaf 10 personen)

Stadswandeling groepsuitje

mail Reserveer Online

Een alles omvattend uitje; beginnend met een geweldig gekke middag, lekker borrelen terwijl je vaart en afsluitend een uitgebreid 3 gangen diner. Wat wil je nog meer?

Dit arrangement bestaat uit de volgende activiteiten:

• Een komisch spelprogramma
• Een privé borrelvaart door de Amsterdamse grachten
• Compleet 3 gangen Diner
• Amsterdamse stand-up comedy show van Nederland

14:00 Ludica
De meest gekke en uiteenlopende opdrachten moeten tijdens dit spelprogramma volbracht worden. Het spel start vanaf het Beursplein waar we beginnen met het maken van teams. Elk team wordt bewapend met een camera en gaat op pad.

De opdrachten zijn van tevoren niet bekend maar worden telefonisch en één voor één doorgegeven nadat er een andere opdracht is volbracht. Als bewijs moet er van elke uitgevoerde opdracht een foto worden gemaakt die later door de jury beoordeeld zal worden. Wie krijgt het bijvoorbeeld voor elkaar om 5 Chinezen een polonaise te laten doen? Dit spel is inclusief een consumptie en een leuke prijs voor de winnaars.

17:00 Borrelboot
Na deze energieke middag is er tijd voor wat ontspanning, wat gedaan wordt op een gezellige privéboot. Anderhalf uur lang gaan jullie genieten van een uitzicht op de prachtige Amsterdamse grachten en in het gezelschap van de gezelligste schipper. Om het energie-level nog een extra oppepper te geven staan de hapjes en onbeperkte Hollandse Bar (Bier, Fris & Wijn) voor u klaar. Ook na deze vaartocht blijven we in dezelfde relaxte sfeer want jullie worden afgezet op een steenworp afstand van onze laatste stop: ons Comedy Café.

18:30 Drie gangen diner
Eenmaal aangekomen in het Comedy Café kunt u meteen aanschuiven voor een heerlijk uitgebreid 3 gangen diner. Er kan gekozen worden uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en het beroemde ‘verrassingstoetje’. (Uiteraard kunnen dieetwensen worden doorgegeven

20:30 Comedy Show
Als spetterende afsluiter van deze geweldige dag bewegen wij ons naar de gezellige zaal van ons Comedy Café. Hier staan de meest hilarische comedians al klaar jullie een show te geven. Over deze show zal nog lang worden nagepraat!

Succesvol programma voor uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje!

Inclusief
*
Professionele Begeleiding
*Consumptie bij Spelprogramma Ludica
*Digitale Foto’s en Filmpjes (met achteraf download locatie)
*Onbeperkt drankjes uit de Hollandse Bar (bier, fris, wijn) tijdens de vaart
*Compleet 3 Gangen Diner
*Entree Comedyshow

Prijs: € 92.50 p.p. (incl. btw)
Tijdsduur: 9 uur
Minimaal aantal personen: 10